Kalas för dissa dära brödera..

Igår blev de kalas i lägenheten för nicklas och dennis:) Blev bowling och en helkväll på Rajjens! Imponerad av hur de har blivit där..roligt att de finns lite konkurrens till Tiki:) Hade riktigt kul och är skönt att de är vila från träning idag. Vaknade tyvärr med lite halsont, så får ta det lugnt och hoppas de gått över tills imorn, då träningen drar igång igen:) Känns i benen idag efter 90minuters passet på löpbandet igår förmiddags! Men skönt att ha de gjort:) Nu ska jag städa upp efter kalaset, så ingen vila riktigt än!!
/ Josefin

Längd med Anna:)

Lediga från skolan idag! Så då gäller det att utnyttja dagen tyckte vi:) Så vi drog till Mangskog för en förmiddags tur på skidor! Åkte i drygt en timme i fina vädret:) Blev ett fall var och  en lårkaka lär vi nog få smaka på båda två! Men de va riktigt kul:)
Nu har man hela dagen kvar på sig att göra något kul, ska kanske träffa Sofia sen oxå..fixa lite med håret:)
Ha det bra!
/ Josefin

Onsdag!

Kommit hem från skolan. Känner huvudväreken efter sista mattetimmarna i skolan, träningsvärken börjar komma efter gårdagens hårda body pump pass och ångesten för skolarbeten som ska in denna veckan börjar brusa upp på riktigt!!
Men för att se livet från den ljusa sidan hade jag en trevlig fika med Linda i förmiddags. Det var ett tag sen vi sågs sist, så hade en del att ta igen!:)
Nu väntas badhuset, matlagning, plugg och totalstädning i min lägenhet! Så har inte tid att sitta här och dröla;)
Grattis till Alex idag oxå!:)
/ Josefin

Week..end.

Helgen har innhållt både längdskidor och shopping. Blev ca 2,5h åkning i Hovfjället i dimma och regn..och ca 5 timmars shoppande i Karlstad i solsken. That's life..
Karlstad trippen var mer än lyckad. Fyndade på MQs rea, köpte en klänning på city och lite annat smått & gott:) Var där med morsan och Annelie..är nämligen så att de ska sy min balklänning till studenten. Så vi kikade på tyg osv:)
Hann med mkt denna helgen, men nu är det slut på ledigt. Imorn blir det skola och träning..ska bli gött med ett styrkepass! Hoppas Madde kan bli med:) Natti natti

/ Josefin

Vintermys!

Idag är det lördag, men det blev varken utgång eller middag som planerat. Fast jag klagar då inte för de:) Istället blev det en promenad i vintermörkret, varm choklad och "best friend's girl"! Det är rätt härligt att ta det lugnt och ta igen sig. || Tränar längdskodor nu för tiden, är väl tokig men tycker de är rätt kul:) Annars är jag med pojkvännen fortfarande, skolan och annat tråkigt som alla andra! Ska försöka skriva lite mer här på bloggen för dom som är intresserade;) Rebecca kanske blev lite glad nu iaf?

// Josefin

RSS 2.0