De blir inte bättre än vad man gör det till!

Hej! Är stel som ett aber efter matchen mot gunnarskog igår..Blev en förlust med 3-1, men tyckte vi gjorde en bra andra halvlek! Får bli en lite lätt löptur snart, kan vara bra om jag ska orka att ens värma upp imorn på matchen mot hertzöga. Känner mig för övrigt i helt okej form faktiskt, ingen förkylning eller nått på ett tag nu:) *Ta i trä!

Har varit på verkstaden idag, fått tre nya recept så hoppas på en förändring nu..en positiv sådan :)

Nu drar jag ut i regnet och joggar lite :)





Ha de bra, för de ska jag ha! / Josefin :)


Antingen så duger man eller så gör man inte de..

KFK match igår mot Eda, blev förlust med 1-3. Jag hoppade in som höger back i slutet av andra halvlek. De gick piss, har inget bra att säga. Verkar som jag inte är ensam om att tycka de, så så äre mä de. Man får väll ta nya tag.

Idag blir det fotboll på Vik som får avslutas med ett Beep-test. Har faktiskt aldrig gjort ett beep test i hela mitt liv. Tror det beror på att jag inte har kunnat vara med så mkt på idrottslektioner som har varit inne i sporthallen vi hade i Töcksfors. Det var typ betonggolv med en sån gymnastik underlagsmatta. Har haft problem med knän och ben, så de har varit lite svårt att delta. Så premiär på de, lär inte klara långt..de vet jag redan nu. De kanske hörs att mitt självförtroende är på "topp". Men thats the way it is just nu. / Josefin


Lovely Monday..

Vaknade fem imorse, frukost, gick till Vik och där var det fotboll på schemat:) Riktigt kul att lira av sig lite;) Hade sån känsla idag, eller vad säger du Malin:P haha. Två lektioner kvar i skolan idag, sen är det dags för mitt första besök på körskolan(:

Träning ikväll och uttagning till morgondagens match mot Eda. Spännande:)


"Gör precis vad du vill och de du tycker är kul så länge du inte hindrar någon annan till att göra de"


Lyckad helg:)

Matchen mot klässbol gick välartad då vi vann med 4-2. Hade ett riktigt ungt lag denna matchen, tror dom yngsta var 97or. Men dom gjorde ett riktigt bra jobb:) De blev som sagt grillning hos Ola på kvällen. Det blev lika roligt som jag hade tänkt! Blev en del snack för min del i slutet av kvällen, men de va inte så dumt de heller:) När kvällen led mot sitt slut så gick jag hem till älskling och sov där:)

Söndagen blev en riktig vilodag! Gick upp klockan halv ett, gick nog inte utanfölr dörren förrän fyra..men sen kom Anna på ett efterlängtat besök:D Hon har ju varit i Turkiet nu i en vecka, så de va kul å träffa henne lite:) Vi tog följe till konsum så jag fick lite mat handlad. Blev tv-spel och tv resten av kvällen med lite lasagne på de, riktigt mysigt:) / Josefin



Bara för att jag älskar denna bilden och för´att den passar så himla bra med helgen;)


God Morgon:)

Är pigg som en mört, inga tvivel om de:) Idag väntas:
  • Städning av lägenheten: Får ju troligtvis finbesök inatt av carro:):)
  • Apoteket: Måste fixa nått för min mage som typ krampar och har sig, tror den är bra missnöjd med nått helt enkelt..
  • Packa: ska iväg på match som är klockan 15:00 på Edevi! Det är DFK mot Klässbol, bara att komma och kolla!
  • Ladda inför kvällen:D Ja de är väl de enda jag behöver göra sen!! De blir som sagt grillning hos Ljungan eter matchen och sen får vi se vart kvällen bär av :) Kul ska de bli iaf:D



And in the shadows of a promise take my hand
And show me a way to understand
So if you think you know how to love me
And you think you know what I need
And itf you really really want me to stay
You've got to lead the way

Text ur: "If You Think You Know How To Love Me"- Smokie
En låt som aldrig blir dålig. Lyssnade väldigt mycket på den förr:')

/ Josefin

Mys torsdag och mys fredag!

Torsdagsträningen var slapp så tog ett extra pass med löparskorna :) Blev ca 6-7 km :) Körde rätt så lugnt men va gött att få någonting gjort! Efter de blev de tv-spel hos jens och senare mys med älskling hemma hos han:)

Gött å få sova ut på en fredag! JA de gillar vi:) Dagen har spenderats hemma hos Klas och på stan! Gick och käkade med rebecca och alexandra:) Fick äntligen äta thai oxå;) Köpte en liten klänning och ett vitt spetslinne när jag ändå var på stan;) Är nöjd:) Ikväll blir det antingen att dra till jonathan där pojkaskaran sitter och spelar tv-spel, eller så blir det rajjens med rebecca och alexandra:) Blir troligtsvis lite av varje!

Laddar lite inför matchen imorn oxå mot Klässbol, nu jävlar;) Senare på kvällen blir de GRILLNING! DE ser vi fram emot :D Ha de bra, för de ska ja ha! / Josefin :)

Saknar mina pärlor där borta i Turkiet! See ya at monday :D

Stolt!!!

Nu är den omtalade övernattningen i Vassviken avklarad! Rätt så mysigt därute, så länge det var fint väder och varmt...höll på att frysa ihjäl inatt då men! De fixa sig ju de oxå :) Kul å vakna med igenfrusna ögonlock och frost på mössan:P tss. Älskar känslan av att man känner sig som att ha blivit överkörd av ett tåg och blivit släpad till ett tält och vaknar där! Men humöret kunde bara bli bättre och det blev de :) Vid orienteringsstarten hade jag starttiden 09:51. Efter att ha gått bort oss på bara EN kontroll så gick jag i mål tiden 11:09. Det räckte till ett VG och är väldigt nöjd över resultatet. Om inte annat är jag stolt över att numera kunna orientera mig över okänd mark;) Jag ska inte klaga över orienteringen för känslan efter gjorde att allt var värt det och tro det eller ej så tkr jag att det är kul att springa runt i skogen så länge det finns ett syfte med det!:) Nu blir det lite mat, har äntligen fått tillbaka matlusten efter Malins SALTA Pinnbröd ;) hehe. En lyckad vandring, tältuppsättning och orientering..är lediga nu oxå, kan det bli bättre :)?! / Josefin

6 månader <3



Kunde inte haft det bättre:) <3


Tältaaa.

Då var det dags! Om ca 40 min så kommer rebecca och hämtar mig! Ikväll blir det tältning med alla i årskurs på på solberga som har johan johansson i idrott. I min tältgrupp är det Malin, rebecca, malanie och alexandra :) Tror nog jag har alldeles för mkt packning med mig! Men har troligtsvis glömt något xP

  Kul att dra fram fleecetröjan igen nu när det börjar bli vår! Men jag vill ju inte frysa :) Wish me luck, imorn är det orientering som gäller om vi överlever natten ;) / Josefin


DFK-Töcksfors 9/5-10

En snabb liten match rapport! Vi började skakigt och fick därför två mål i baken på de två första anfallen. Men vi ryckte upp oss och fick till en riktig höjning från vår sida i andra halvlek:) Så all nervositet släppte faktiskt i slutet av matchen och det kändes som vi hade gjort en bra kämparinsats trots att matchen slutade i förlust med 4-2.

Imorn bär det av till skogs!! Vandring, övernattning i tält och grillning i följd av en orieteringsdag! Haha som om jag inte redan är sliten efter en match helg:P

Nu äre strax dags för ännu en seriepremiär:)

Och idag är det ingen nervös Malin utan istället en nervös Josefin! haha. Klart det är lite extra att möta sitt gamla lag. Vet knappt vilka det är som fortfarande spelar kvar men det lär ju vara några bekanta iaf;)

Kronans DFK- Töcksfors IF 15'00 på Hagavallen.

Nu ska jag ta tag i den berömda städningen..:)  / josefin

Seriepremiären gjord!

Och de va väl ingen som var så nevrös som Malin Bengtsson inför den;) Men Malin, du spelade riktigt bra så hoppas de har släppt nu;) Jag tyckte att alla gjorde en bra match, de var kul att se:) De var en rätt så jämn match men bästa laget vann. Själv spelade jag lite i slutet av andra halvleken. Var lite svårt att komma in i spelet och det var en del stress på planen eftersom det stod 1-1 när jag kom in. Men det var kul att få lite matchträning:) Imorn är det match mot Töcksfors borta. Alltså blir det att möta mitt gamla lag, vilket ska bli rätt kul de med! Resultatet åretstår att se ;)

Resultat av dagens match: 2-1 till Kronan:)

Nu blir att varva ner lite hemma. Ska se till att städa lite oxå när jag orkar:) Sen blir det väl att träffa Klas när han och pojkarna har Golfat klart;)

Matilda, Anna, Sofia och Elin åker till Turkiet idag, hoppas ni får det SUUUPER KUL :D:D

/ Josefin

Besviken

När man känner sig nere så blir allt verkligen piss. Jag orkar inte, blir bara besviken varje gång jag försöker.. Så de kanske det är just de jag ska göra: SLUTA att försöka utan bara släppa allt ett tag framöver. Hoppas att det blir bättre då. Kommer att ändra mig innan dagen är slut men känslan att inte behöva göra något känns enormt bra i nuet. Träning på G nu, den får bli som den blir..no expectations:)

På dåligt humör och vill lyssna på en skön låt..lyssna då på shakin stevens-trouble. Den fick mig på litte bättre tankar nu iaf:) / Josefin

Träning och ingen vila:)

På måndag drog träningen igång igen, kändes gött:) Blev ju ingenting under veckan som jag var sjuk, och de känns kan jag lova! På möran hade vi fotboll med Paul. Blev inte alls hårt utan körde mest lite teknik övningar av olika slag;) På kvällen blev det ännu mer fotboll. Körde träning för första gången på Edevi för säsongen(: Jörgen var inte med på träningen så det blev mest olika typer av pass och lag övningar. Lite spel på slutet oxå:)
I tisdags var det dags för första labbtestet i fysiologin. Det är tänkt att vi ska köra tre test för att få ut vårat testvärde. I min grupp är det jag, matilda, anna och malin. Då jag och malin är testpersoner;) För ut av testen var coopertestet. Då skulle vi springa så långt vi kunde under 12min. Jag och malin kom runt 2400 meter tror jag;) Aja, de är iaf bättre än medel tror jag Malin prata på att de stod i papprena:P haha. På kvällen ahde vi ju återigen fotbollsträning med laget:) Blev lite springning här oxå fast mer av "intervall" form. Körde 25m max, gick 25 och sprang 25m max...osv. Blev mkt uppspelsövningar oxå, som var riktigt kul:)

Efter den inledningen på vekcan så är jag rätt så sliten! Har ont i halsen nu oxå så blir ingen träning på Vik:/ Får skippa den! Får istället gå ner till körskolan och kolla lite tider eller va de var och sen lägga mig och vila lite. Så kanske de är bättre imorn:) Är ju träning då oxå så. Puss å hej

Sista helgen gjord!

Japp nu var det färdigjobbat på maxi mat i Töckan. Blandade känslor faktiskt:P Har ju jobbat där sen jag gick i åttan/nian typ. Så klart det kommer bli lite konstigt att inte jobba där:) Men är supernöjd över att jag fick jobbet i Arvika och hoppas på att det kommer bli en bra Sommar där :) Så nu får ni komma och handla på Konsum Palmviken (y) :)

Har börjat återhämta mig nu ifrån min lilla sväng av magsjuka som jag fick efter Danmarkslägret! Var dålig från månda tills på torsda men är som sagt bättre nu så får ta upp bloggandet igen :) Denna veckan är det plugg och träna som gäller och till helgen ska jag se till att göra något RIKTIGT kul :D Om någon har något kul på G så äre bara å höra av sig, jag är nog på;D

Nu blir det söndagsmys med Klas, har ju saknat pöjken när man varit hemma i Töckan och jobbat^^, Puuusss på er :)

RSS 2.0