Fredagsmys?

Fredag idag och va gör man.. Jo man städar häcken av sig och tvättar! tss Men är strax klar :) Ikväll vet ja inte va de blir, inga direkta planer..hade tänkt mig på brönske, men blir nog inte så. Har vart en jobbig vecka utan mkt sömn så kan va gött att ta igen sig lite kanske.. Och ska dra hem t Töcksfors imorn(: Ska nog bli kul, mamma och pappa åker t Arvika på kvällen så blir dit på dagen:)

Det ringde förut, blev lite chockad av när han ringde. Va så längesen..(tänkte bar nämna de på bloggen eftersom den är döpt efter va bara han kallar mig.) De sista han sa va "Fina heter hon" Finns inget annat namn på dig, då kände ja mig som fem igen!..du är som du är, men kommer alltid älska dig. Är man familj så är man! Ola<3

Draft: Nov. 25, 2009

Vet inte vad ja ska skriva...Mitt huvud är tomt, jag är tom. De som har hänt Erika är så ofattbart. Hon va en lagspelare som man kom nära. Hon va rolig och väldigt sprallig, blev glad av hennes närhet. Hon sa alltid va hon tyckte och det kommer va en enorm saknad av henne. De är så mkt känslor nu..så mkt man vill säga. De som hänt är så overkligt och hemskt! Jag blir så arg! Så sjukt orättvist:/
Jag tänker på Linda och alla andra nära och kära till erika..många kramar till er!

Vila i frid Erika<3


Träna, träna :)

Packa väskan och dra till Vik. Hoppas på en kul träning idag med mycket spel! Hoppas även på att ingen släcker ljuset idag så vi kan genomföra hela träningen denna gången..!
Efter träningen ikväll blir de bara lugnt, absolut inget plugg iaf :)!!

Glitter och Glamour imorn!

Imorn, fredag den 20:nde, ska ja följa med Matilda som hennes respektive till Arvikas fotbollsgala! Det blir att klä upp sig i svart klänning, glittrigt skärp och glammiga tights..plus högklackat! De känns inte riktigt som mig om ja säger så..men ska bli kul :) Efter skolan imorn så drar ja och anna med matilda hem till henne och gör oss iordning där. Sen blir jag med på deras lagfest..Efter den blir de Tiki. De ska bli så kul, så kul!

Ny dag, nya möjligheter(:

Jag har ett mål. Jag har viljan och möjligheten att nå dit. Allvaret och det roliga börjar till veckan! / :)


Söndag!

Söndag, eller sömndag som de borde heta. Har sovit bort de mesta utav dagen. Men gött att vila ut sig lite efter igår :) Nu blir de träning snart, undra hur de kommer att gå..har ont i halsen fortfarande så lär väl bli rätt lugnt. Hoppas på en kul träning ändå !! Ikväll blir de plugga, städa och sen dö med en film :) Den omtalade da vinci koden blir de, alla har ju tydligen sett den förutom jag så..;) Nej nu blir de träning! Ha de :)

Sköjj Lördag :)

Försov mig lite, men hann att släppa in Matilda så vi kunde göra oss iordning. Tog tåget så vi var framme i Karlstad halv tolv :) Gick på stan lite och hittade massa vi ville ha på en mysig affär som heter Village. Men "smarta" som vi tyckte vi va så tog vi en buss till ikea. Vi tänkte kolla om samma saker fanns där men lite billigare, så vi kunde åka tillbaka till stan och köpa de dom inte hade på ikea sen. De som skulle va en snabbis på Ikea blev resultatet av tre fulla kassar... Vi blev naturligvis hungriga så åkte med brorsan till Bergvik och åt. Haha där vi stod i kö onödigt länge..fanns visst en för dagens och en för grillrätter. Självklart stod vi i fel!! Men fick mat tillslut och drog runt på bergvik där ja hittade kläder till nästa helg, 2 par jeans och lite annat :)
 
Back in Arvika typ halv sju, sjukt trötta men ändå taggade! Hämtade en box med black tower och sen drog vi iväg..in i dimman! De va faktiskt sjukt kul, jag och matilda dansade och hade glitter i håret. Underbart! Drog till Lisa där kvällen mer eller mindre tog slut för min del, hoppade i kojs ca ett-två där nån gång. De va en kul spontanfylle kväll helt enkelt../ :)


Bowling ikväll :)


Heej :) Ikväll blir de att bowla med klassen! Synd att Lina, Linnea och Nathalie inte kunde komma, men de kan ju inte passa för alla:/ Nu har jag nyss bakat, blev tyvärr inte så lyckat så får baka nytt på sönda:P
Idag sjunger Isabel på Ritz, hoppas de går bra för dig! Håller tummarna :) Ikväll får jag nattbesök utav Matilda, ska bli kuul! Skriver resultatet från bowlingen sen, förväntar mig inget storslaget nu när de är fredagen den 13:onde.. Men ska bli kul:) hej svejs!
 


Slutpluggat :)

Har varit sjukt mkt att göra i skolan..tills idag :) Hade svenska prov imorse, gick dåligt! Hade tyska redovisning muntligt, gick dåligt! Men sen kom räddningen för dagen..specialidrotten:) Fotboll på vik när de faktiskt är som roligast..Va kul att va tillbaka, fortfarande lite krasslig men är påväg åt rätt håll :) Körde mycket passningar, driv med boll och en del spel. Va gött att få upp pulsen lite igen^^ De lutar åt fotbollsträning med laget imorn alltså(Y)
Ooh here she comes.. / Josefin

Tjosan :)

Sitter och skriver med Matildus om Australien. Såå rooligt, nästan lika kul som igår när vi skulle plugga lite. Stämningen blev ju rätt direkt när vi kom in i lägenhetshuset, då matilda blev alldeles...och fick en pannkaks......!! Oj oj ;) Sedan dess har hon inte varit sig själv, undrar fortfarande om hon nånsin kommer återhämta sig?? Svenska provet imorn kan ju inte gå annat än bra efter min sensuella högläsning. Nej suck pust å stön nu har vi lektion! Eller suck pön å studs om matilda själv skulle fått sagt de ;) HAHA / ;)

 

Så olika :)

Blev ju med Matilda och Maja på bio igår :) De va kul, och filmen va rätt rolig faktiskt:) De va kul att göra något annat än å ligga hemma och va sjuk ^^ Kan inte säga att de gjorde mig så mkt friskare för nu är ja förkyld och snorig igen :P Men men!

Ja vill träna idag! Men kanske lika bra att stå över, inte bra att träna när man är förkyld och har ont i halsen :/ Me-n går nog bort och tittar på en sväng :) För att få se laget :)

Idag är de ju Fars Dag :) Träffar inte pappsen idag, men har skickat kort t han iaf! De va väl nog present till han att ja tog den jäkla sprutan :P tss va ju trots allt han som ville ja skulle ta den-.-  
/ <3


Lördag :)

Oj oj, vem vet. Är nog helt tappad bakom flötet jag! Men om jag inget vet så tar jag ingen skada av de va? haha komiskt, men hoppas inte du tänker så..

Ikväll blir de kanske bio med matilda :) Hoppas Matilda är pigg så de blir av (: Men nu får ja fortsätta städa och va lite duktig! / :)


Sjuk:/

Gick hem från skolan igår efter att ha tagit vaccinet. Kände mig inte så väldigt risig efter, blev rätt pigg faktiskt runt 6 på kvällen. Men sen runt nio så började det värka i hela kroppen och ja började må illa. Har sovit kanske fyra-fem timmar inatt på grund av armen :/ Nu ligger jag hemma med värk i hela kroppen! Roligast av allt va att jag missade första träningen med laget igår oxå:(..fan :/ Längtar tills jag kan börja träna igen! Trött på att va sjuk nu..

Spruta blev idag!

Är stolt att jag klara ta den, låter lite dumt. Men har verkligen fobi för sprutor..Är väl glad över att jag inte kan få svininfluensa nu iaf, men nästa år kommer det säkerligen komma en ny influensa som alla måste vaccinera sig mot! Inte roligt att de ska va så:/ Men men, tar en spruta i taget! Tyvärr är det ju en kvar för denna influensan, läängtar verkligen tills man ska ta den :P Nog med deppigt!;) Har lämnat in mitt land som vi gjorde i samhällen, gött att få de gjort:) Har en underbar huvudvärk, haft den sen i tisdas och den verkar hålla i sig!;) Tjoho vad kul, men skola blir imorn. För då ska jag ju göra geografi provet som jag inte orkade idag. Vet inte om min ironi kom till sin rätt men;)


Ingen bra dag idag..

Har nått gått som de ska? Nej, väldigt tveksamt. Fotbollen imorse gick åt skogen iaf, missade de mesta.. Sen skolan v lite oväntad måste jag säga. Va inte alls som jag trodde, men va skulle ja tro egentligen. De är ju skolan man pratar om! Pumpade iofs med Matilda förut på HK, de va ju kul :) Men sjuukt jobbigt. Hemma hos mig är de som tomt på mat! Så fick bli lite pytt i panna som jag hade i frysen, måste verkligen ta tag i mig själv och dra å handla! Så himla svårt är de inte, skulle underlätta lite bara om de inte regnade!
Sov väldigt dåligt inatt oxå:/ De va sjukt jobbigt, men tog mig allt upp imorse även om en sovmorgon kändes väldigt lockande! Nu blir de att kolla på Christine, då kanske jag blir på lite bättre humör! / <3

RSS 2.0