Kortvasan:)

Imöra drar vi som sagt! Ska packa klart allt nu så de är fixat :) Har fått hem madrassen som jag och matilda ska sova på, inte lite stor och tung!! Men men;) Lär ju ligga skönt iaf:) Gruvar mig som fan nu x) haha men tar de som å "gå på tur" som norsken hade sagt;) Håll tummarna för ID 2 så vi klarar de;) Puss å hej :)

Vart tar tiden vägen?

Sitter och kollar på gamla kort. Det var inte alls många år sen men de har hänt så otroligt mkt..Tänkte lägga upp några av bilderna :)


Jesper & Emil på skolavslutningen i nian;)


Sommarlovet efter nian..


Jag och Magdalena på festivalen 08, så himla kul vi hade!


Hemma nere vid båten på sommarn:)


I Norge, Biri, vid My´s faster:) Vi var där och red i norska fjällen.

 Kommer mer bilder någon annan dag :) Lite kul att se tillbaka hur de va då..kanske inte ger er så mkt men kan säga att jag sitter och verkligen ler nu när jag tänker tillbaka på vissa saker, men även nästan grinar för saker som va mindre kul. Tur att det finns kort som påminner en så man inte glömmer :)

Short Update!

Var ett tag sen nu, men har varit fullt upp i stort sett. Mycket att göra i skolan så här innan lov och kortvasan! Drar iväg imorn, torsdag, till Mora! Starten för Kortvasan går ifrån Oxberg och loppet är på 3mil. Är lite nervös måste jag erkänna eftersom jag inte åkt längdskidor särskilt länge. Men tror ändå att det kommer vara något man kan vara lite stolt över att man klarat efteråt och att de är en kul grej att uppleva ihop med klassen:)
     Sitter på skolan nu och har lagt den sista finishen på bokrecentionen om "Onkel Toms stuga". Kom att tänka på Jennie då! Kommer ihåg att hon läste den boken och tycket att den var så bra, tror vi gick i åttan eller nått:) Tider de! Nej nu får jag ta ett besök hos Hans Mitzell och se om min uppsats är inlämningsduglig:p 
      // Josefin   

Grattis Anna på 18-års dagen:D


Firade älsklingen igår:)

Massa folk som fyllde år igår! Men man kan inte dela på sig så jag var och firade Klas:) Lite av hans släkt kom hem till han, så vi åt jättegod mat och kollade skidor..hur mysigt som helst:D Hoppas han blev nöjd för paketen han fick!



 <3<3


(Måste säga att jag är riktigt imponerad av Anja igår också! VILKEN prestation efter det fallet hon gjorde.)


Here Comes The Sun:)


I´m running out of time..

Så himla mkt å göra, men finns fan ingen tid:/ eller det finns tid men jag tar inte vara på den! Borde finnas botmedel mot trötthet...

Träning up next, blir inte så lång cykling innan body pumpen. Men tur är väl de, för har inte lite träningsverk efter helgens bravader:P (längdskidsåkning och spänstträning m fotbollen). Har ont i huvudet också, fan om jag blir sjuk igen nu:( / Josefin:)

En Tanke..

Du ska inte att vara stolt över dig själv för att du har bestämt dig för något, utan det är när du har utfört eller uppfyllt det du bestämt dig för som du kan känna dig stolt. / Josefin

Hot n Cold!

"Hot n Cold" får stå för denna dagen! Har åkt skidklassikern på golfbanan i Edane. Började tungt första varvet så blev genast väldigt varmt:P Gött ändå att hålla värmen när det snöade! Efter de fyra varven skulle vi ta bussen hem, som självklart åker precis när vi är framme vid den:P Men jag och Emelie fick skjuts av Simon som tur var:) Väl framme i Arvika började kylan tränga sig på, svettigt och kallt. Känns som de bara är att vänta in förkylningen:P Nejdå! Ska försöka kurera mig med något varmt så jag orkar träna ikväll:)

Under veckan blir det läsa på prov, läsa bok och slinga håret:) Klas fyller år på torsdag oxå, så får fira han då:) Saknar han förresten nu när han åkt till Malmö, men hade världens kanon dag ihop igår så ska väl överleva! hoppas han får de kul på Rammstein!

Nu blir det ett varmt bad, så himla efterlängtat!! Sen blir de mat och träning på hk med laget ikväll:) / Josefin

Svälta och träna ihjäl sig?

Hade tänkt att skriva ett inlägg om alla hjärtans dag men kändes lite överskattat. De är en dag som vilken annan bara att man ska komma ihåg att säga till alla man tycker om att de ska ha en bra alla hjärtans dag..Nej de tkr ja inte att man behöver en speciell dag för faktiskt..

Istället sitter jag och läser en artikel från veckorevyn om hur man kommer iform på två veckor. Blir nästan arg när jag läser den..för de tips som de ger är i klarttext typ att du skall äta så lite du kan och träna så mkt du kan. Tanken med artikeln "framstår" i slutet av artikeln då det ska vara att man ska må bättre.. Det hjälper alltså att svälta sig och träna ihjäl sig?!. Vila är något av det viktigaste. Artikeln är riktad till folk som bara ska gå ner i vikt. Där tkr jag deras största miss var! Artikeln "att komma iform" borde vara riktad till alla..så att alla kan känna sig motiverade att träna. Nu syftar jag på folk oavsett storlek. Allas tanke med träning är INTE att gå ner i vikt. Vissa rör på sig bara för att man mår bra av det..tro det eller ej veckorevyn!:P

Tack å lov för ledigt!:)

Idag är det Lördag, en mkt efterlängtad sådan:P Får börja att uppdatera lite att torsdagens träning gick bättre än väntat. Vi hade ovanlig uppvärmning som påminner om Kubb. Istället för pinnar så sköt vi och spelade oss fram med två bollar. Och istället för kubbar så hade vi stora koner! De va jätte kul med lite variation. Resten av träningen bestod mest av styrka och minilags spel. Efter träningen gick jag hem till Klas, som hade somnat i soffan, skräll;) 
Igår, fredag, så var skolan helt okej. Hade drama som nog var dagens jobbigaste höjdpunkt! Skrattade och hade kul åt andra men de va jobbigt att agera själv. Skådespeleri är inget för mig!:P
Efter skolan drog jag och matilda till Karlstad. Hittade lite fynd och ett konstigt linne som får stå för "dagens köp";) Missade tåget vi skulle med hem, eftersom det börjar att gå ifrån den 15 mars, haha så fick bli att sitta på Mat & Muffins och fika i en timme:P Treeevligt de;)
Åter igen så är det ju faktiskt Lördag idag..vill ta en tur på längdskidorna, äta godis och egentligen gå ut ikväll..men tror de får bli lugnt! ´Så man får vila upp sig lite:P Trevlig helg, för de ska jag ha!;) / Josefin

Tooorsdag:)

Har överlevt ännu en torsdag. Är nämligen den jobbigaste dagen på hela veckan:P Svenska, engelska, samhäll, dubbel geografi och matte! Men klarade dagen med en klackspark, så är rätt nöjd:) Matten på slutet kunde varit lite effektivare, men finns de intressantare saker att göra så gör man naturligtsvis dom istället för att räkna:P Lagade mat när jag kom hem, blev kyckling och sallad. Lite av en favorit i repris denna veckan! Är ju inte det roligaste att laga mat själv så har ju inte direkt något överflöd på fantasi när det gäller maträtter..Det jobbigaste är nästan att äta "rätt". Men försöka duger för min del än så länge:)

Igår hade jag och Klas tre månader:) Har gått sjukt fort! Men tiden går ju fort när man har roligt:) <3

Ikväll blir det träning på Vik, får se hur benhinnorna håller. Har för övrigt grym träningsverk sen i tisdags! Längdskidor och bodypump är inte att leka med!;) Nu får de bli lite plugg innan träning! Ha de bra:)

Friluftsdag :)



De blev längdskidor iallafall..:) Vi var inte många som åkte men kul va de :) Åkte för det mesta med Emelie och idrottslärarn Jan. haha Jag och Emelie ramla stup i ett i början, men blev att bättre å bättre:) Jan hade nog gärna haft en kamera med sig, för de måste sett bra roligt ut! De va kanon väder och fina skidspår för övrigt. Nya skidorna och de va jätte bra, gött att åka med skidor som passar:) Nu är jag rätt sleten men har vilat i några timmar och just laddat upp med nya långsamma kolhydrater..lagomt för att träna om 2 timmar :) Blir att cykla lite lugnt med Linda och kanske Kristin innan body pumpen.
Ikväll tänkte jag kolla på filmen "Pelikanfallet" som går på 3:an 22:00. Är med Julia Roberts och Denzel Washington så tror den är riktigt bra :) Nu ska jag se lite på tv innan det bär av till hälsokompaniet :)
/ Josefin


A Pocketful Of Sunshine

Nyss kommit tillbaka från gymmet, återhämtar mig lite:P Lyssnar på A Pocketful Of Sunshine- Natasha Bedingfield:) (En låt jag lyssnade mkt på förr och fick en flashback av de när jag och Klas såg filmen "The Ugly Truth". Började passet förut med 15min crosstraining, körde lite armar överlag + lite rygg. Körde väldigt lågintensivt för känner mig fortfarande lite förkyld. Trots de så är jag rätt slut..:/ Är hemma en sväng nu för att hämta skidorna så jag kan valla dom. Sitter och funderar på vad ja ska göra på friluftsdagen imöra, kanske blir att åka längd..men då lär jag få åka själv:P tss får se..
// Josefin

Måndag 8/2-10

Riktigt kul kväll igår, va skönt att få skratta så man inte kunde sova:) Är rätt så trött nu på möran men ska strax dra till gymmet så får piggna till där:P Blev lite besviken när Paul skrev att vi hade gym, va sugen på lite fotboll nu när jag varit sjuk. Men kanske är bäst att köra gym när jag har ont i benhinnorna.
Idag ska jag fixa med skidorna, plugga ikapp lite och handla! Puss å hej..

Jobba!

Jobbade igår från 10-19 och idag blir de jobb från 11-20. Får ta bussen direkt från Töcksfors sen till Arvika. Lär ju va slut när jag kommer hem, men men;) Hade en kul arbetsdag igår, typ inget funka i kassorna men hade ju iallafall Henrik att snacka lite med;) På kvällen blev de tacos, film och lite nostalgi läsning! Hittade veckorevyn tidningar från tidigt 80-tal och kan säga att det inte har ändrats så mkt när det gäller innehåll! Samma artiklar typ om hur "den perfekta killen" ska vara och skönhetstips. Stora skillnaden var kändisskvallret som mest handlade om idrottare som tog kokain och rökte på..och den spalten va på en sida, inte 20 som i dagens typ:P
Jag har även hittat en as fin klänning, brukar inte ha klänning på mig, men denna skulle jag kunna tänka mig att faktiskt använda! Just so you know:P
Nu blir de ut en sväng till hästarna sen duscha och jobba! Ha de så bra, hörs imorn då träningsveckan kan börja:P Får se hur det går med den, hoppas på bra uppdatering iaf:)

Home sweet home!

Nu kommer strax morsan och hämtar mig så vi kan åka hem till Töckan. Hoppas jag blir helt frisk nu i helgen så jag kan köra igång med träningen igen! Börjar få väldig panik nu faktiskt:S Inte varit på en enda träning på hela veckan, inte heller kunnat gymma. Men men de är ju bara en förkylning, finns de som har de värre! Menar bara att de är inte så kul att sitta hemma och inte få göra något:p De tar på en tillslut;) haha Saknar till och med skolan lite, tror jag behöver vård:P
När jag har varit hemma har jag försökt komma på något bra att ge till Klas när han fylller år, men fan va de är svårt:S Vill ju hitta på något bra så han blir glad:)
Är meningen att jag ska jobba nu på lörda och sönda, men är helt slut. Och inte frisk än..men behöver jobbet och pengarna!! Så lär väl att jag går dit ändå, får ta de lute lugnt bara:)
Längtar som sagt tills på månda :) Då kör jag igång med träningen igen, får bli en mjukstart förstås men huvudsaken är att man är där igen! Och på månda blir de ju även skola igen oxå! Blir kul att träffa klassen igen, saknat den måste jag säga! :)
Kommer sakna Klas nu när jag åker hem oxå, men får att klara mig;) Ska bli kul att komma hem lite! Nu kommer skjutsen hem så ha de bra! / Josefin:)



Ännu en dag..

fortfarande sjuk, men ingen feber nu :) Däremot är halsen värre..sköj! Idag har jag bara sett på film och tv, spyr snart på de:P Vill träna och träffa folk!!
Såg på film med älsklingen förut, the ugly truth, den va riktigt bra faktiskt:) Hade mysigt men eftersom jag inte vill att Klas ska bli sjuk som ja så gick han nyss hem och jag får sova själv inatt oxå:/ De suger, men desto snabbare blir jag ju frisk! Natti natti folkens, nu blir de sängen.. Älskar dig Klas Nyström

Sjuk..

Hade tänkt å skriva igår att jag hade ont i halsen men ville inte va den som klagar:P Haha men nu är de grymt mkt värre så då tkr ja de är helt okej att klaga lite! Har nyss sett klart på L.A Gigolo, kan ine säga att den va direkt bra;) Nu blir de att laga lite mat och dricka något varmt:S Tipsa gärna om bra filmer! För de är nog de ja lär kolla på resten av dagen:P

RSS 2.0