Vilken dag!

Vaknade imorse vid halv nio, rätt så tidigt med tanke på att ja skulle börja jobba klockan tio. Tio över nio ringer Sofia från jobbet och frågar vart ja är. Alltså skulle ja börjat nio! De blev genast bråttom och ja fick skynda på pappa som skulle skjutsa mig. På väg till jobbet kör pappa rätt så fort och just när jag berättar om hur klas körde av vägen för några dagar sen..kör naturligtvis vi oxå av vägen! De gick bra med oss men bilen är nog skrot, har inte hunnit kolla de än. Men iaf, hela dagen blev mer eller mindre upp och ner..försökte ta mig till arvika oxå, hade skjuts dit men inte hem:/ så inget blev som ja tänkt mig, men de är ju iofs inte ofta de blir de heller:p film och snart sova, blir mer jobb imorn! Puss å kram

Kan inte sova..

Är sjukt pigg och klockan är 00:52..bara tanken på att ja ska upp och jobba imorn gör att ja lika gärna kunde skjuta mig. Nej men Ja har alldeles för mkt att tänka på nu, så går verkligen inte att sova:/ om nån har ett bra tips så dela gärna med er..för börjar bli jobbigt nu!:p puss puss

Man on fire

Är en sjukt bra film! Har sett den förut(: Den handlar om en före detta csi agent som börjar jobba som livvakt åt en 10-årig flicka i new mexico. Han har ingen som helst livslust innan han möter flickan, men på nått sätt så lyckas hon att charma honom och han vill leva igen(: En kidnappar film som är både gullig och hemsk. En thriller som är värd att se :) den gjorde min fredagskväll iaf.. / :)

Vaccination?

Idag skulle man tydligen gå till skolan och vaccinera sig. Men vi har inte fått någon lapp utav våran mentor eller någon information alls för den delen. Eftersom mina föräldrar inte bor i Arvika så kan dom inte komma bort och skriva under heller, måste ha underskrift när man är under 18 tror jag? Jag vet faktiskt inte om jag vill vaccinera mig heller, slipper sprutan för idag iaf :)
Så de blir tandläkar besök istället och kanske va med Marie?

Kul kväll igår :) Blev inte som jag hade tänkt mig, eftersom Marie blev kvar i Karlstad längre än jag trodde. Men blev lyckat ändå:) Blev bio, bröllopsfotografen, och godis ;) Är de lov så är de :D Vaknade imorse och fortfarande lite snorig, måste gå över nu! För ska springa idag och imorn är de tänkt(:

Klockan 16'30 går bussen hem till skogen, blir att vara där heela helgen!! för att jobba...
Borde man inte få dubbel ob på halloween?;)

Haa de braa :)

Söövmööra :)

...Skulle jag sagt att jag haft om jag hade vaknat upp i Töcksfors ;) Nej men de va hur gött som helst att få sova ut lite! Och att inte ha nått att göra x) Är i Arvika idag, så får se vad storstan bjuder på :P tss. Men ska vara duktig och simma lite sen kanske :) Har dock ögonen fulla utav klor sen igår..haha va nog de som gjorde att jag orkade hålla klotet på banan och inte i rännan för en gångs skull när vi bowlade med laget igår kväll :P Lite nöjd :)
Nej seriöst nu får ja ta tag i mitt liv och fixa lite mat och sen dra att träna...

Ont i halsen..

Så suurt för då kan man inte träna! Meen tur att man har ett hus som tydligen skulle städas. Jag menar så man inte behöver oroa sig för att inte ha något att göra:P
Arvika imorn:) yeay!!


Tänkte uppdatera lite med en nytagen bild:P


Lov?

Åh va gött de vore att bara ligga och lata sig varje dag i en hel vecka, nu när vi ändå har ledigt! Men riktigt så skönt skulle de tydligen inte va. Jag har i princip hjälp till hemma varje dag nu i början utav veckan, tagit hand om min sjuka häst och så. De gör jag ju gärna, för de har jag ju aldrig tid med annars tyvärr när jag bor i Arvika under veckorna:/ Men nu får väl ändå själva lovet snart börja?
Jag vet att jag ska till Arvika nu på Onsda, läängtar verkligen :) Blir bowling med laget oxå på kvällen, så jag får visa min dolda talang! :)

De va så himla kul att ses igår, jag har verkligen saknat våra prat. Vi bor tre kvarter ifrån varann, vf så himla svårt att ses? VI får skärpa oss helt enkelt.. :)

Perry Fredag:)

Skolan drog igång åtta som vanligt, inte för vissa som sov lite extra.. host* matilda;) De va massage på idrotten som matilda nämnde i sin gästbloggning. Blev dock inte så seriös för min och malins del. Vad jocke och ola höll på med bredvid ska ja inte ens nämna.. Efter maten på skolan gick jag och matilda hem till mig..tvättade och hade oss :) Sen blev de lek och bad mä ola x2 och oskar :) Volleybollen kommer gå såå bra när solif drar igång:) Tror starkt på vårt klass lag! Sen blev de sallad från sunday och mer tvättande x) Sen när Matilda drog på fotbollsavslutning drog jag och såg på film :) Väldigt kul dag och såå himla gött med lov äntligen :D

/ Josefin :)


Matilda gästbloggar :)

LOOOOOOOOOOOOOV! gud så skönt. Och för att inleda detta lov fick jag äran (eller ja bad om det) att få gästblogga, haha. Känner mig sååååååååå inne! 
   Dagen har vart rätt lugnt. Jag tog mig friheten att sova extra länge imorse och vissa arslade sig till skolan i tid och jobbade flitigt med vårt härliga och givande samhällsarbete..... På idrotten bjöds det på massage, TACK FÖR ATT JAG FICK MASSERA DIG ANNA.! Historian krävde dock en liten ansträngning, redovisning av alla arbeten. Men oj så bra vi va! Spagetti & köttfärssås hann även slinka ner innan vi alla sa hejdå och började ett efterlängtat lov :)
   Nu sitter ja hos Josse och hon, husmor som hon är, har precis satt på några maskiner och nu lyssnar vi på Darin. Inge fel på han, absolut inte. Planer för dagen är badhuset då plask o lek ligger högt på önskelistan. Vi får se vi får se... sen ska ja tjata til mig att vi ska fika. hihi...Ikväll blir Vik invaderat av fotbollslaget och vi ska ha vår typ 4:e avslutning.. :D

NU fann josefin pengar i en jacka hon hittade i garberoben. Vissa har det bra.

Tack o Hej :)


Rihanna-Russian Roulette

Hört Rihannas nya?


Oj oj oj..

Denna skolan tar kål på mig! Alltid prov, inlämning eller läxförhör. Fattar inte hur lärare tänker, dom tror i princip att dom har oss i det viktigaste ämnet och att vi inte har några andra! Så då stoppar dom på oss massa onödiga läsuppgifter och prov. Räcker det inte att man redan går i skolan från 8-15'20 ungefär varje dag? Nej men då ska man ha så mkt arbete att man inte hinner göra något annat efter skolan. Visst, vissa perioder har vi desto mindre att göra..men som nu innan lovet har de varit sjukt mkt! Därav min frustration..Som t ex geografi provet kommer gå åt helvete imorn eftersom jag va tvungen att läsa i svenskboken och göra två arbeten till det, sen träna på viktigt läxförhör i tyskan, göra matte för att klara matteprovet..etc. Tar de aldrig slut??:o


Lite uppdatering^^

Här va de dåligt aktivt ja! Har inte orkat eller haft tid under helgen, men nu när ja väl är hemma kan ja ju passa på att uppdatera lite :) I fredas kom matilda en snabbis och slingade mitt hår, tack så mkt för hjälpen :) ! Sen blev de bowling med Marta, Oskar och Albin. Blev en tidig kväll eftersom jag skulle upp tidigt, tidigt på lördan! För dåå skulle hela laget på SPA! Blev en kanon dag som avslutades med en perry lagfest på Edevi:) Hade jätte kul, fick diplom för årets uppoffring oxå..haha ;) Drog in t stan sen, de va trevligt! Skulle åka hem med morsan som va i stan, Finnskogen är inte såå rockig att åka på en sådan kväll;) 
  
Jobbade hela Söndan! Va inte litte trött..satt i kassan från 11-20.. Men ska bli gött att få in lite pengar, har inte jobbat på länge så börjar bli lite tunt på den fronten(; På kvällen tog jag bussen från Töckan till Arvika igen:) Kul kväll blev de då iaf (: 

Solif semifinal igår (måndag) oxå! Blev tyvärr en förlust, men men..Inte så spänt när man spelar i skolan:) Fick ta ut mig på gymmet efter, cyklade och läste på prov samtidigt. Helt slut blev ja!! Så gött med träningsverk idag, ändå ska ja kanske till gymmet ikväll. Men blir nog inte särskilt utförligt om ja säger så^^

Blir ingen sång på ingesund idag så nu blir de istället att läsa lite geografi inför provet imorn. Hade förresten första matteprovet i matte b idag, gick bättre än väntat med tanke på hur lite jag läste på igår..hoppas på godkänt så man kan gå vidare sen!
/ Josefin (:

14 Oktober

Vilken dag! Började med att jag försov mig, tack matilda för att du ringde och väckte mig-.- :) Efter skolan blev de att va med Marie, satt och åt och stree på sunday i nästan två timmar;) Men kul vare :) När ja kom hem sen så kände ja mig inte lite lat, så fick bli att springa till gymmet halv sju och köra tills dom stängde! Nu värker mina ben till tusen, men de va gött att cykla ur sig lite energi! Imorn är vi LEDIGA:D Såå sova sova sova blir ^^ Nu äre film som gäller, så natti natti(:

Plötsligt händer det!

Ibland tappar man andan..de bara är så! Ibland blir man så chockad så man tror inte att de är sant..Ibland blir man så överlycklig så man nästan spricker!!...Ja väntar på ett sånt ögonblick! :)


Fotboll:D

Har varit lite hurtig och sprungit idag! Blev inte så långt, men gjorde gott..har även solat en sväng ;) Nu blir de mat och sen fotboll! Heja Sverige:D Vart de blir av ikväll får ja se! Men nu äre mat iaf såå ha de så bra och va glad..för de är jag idag;D puss!

Musik

Visst är det konstigt hur vissa låtar får en att tänka tillbaka? På nån eller nått man gjorde..Man blir som kär i låtarna, det är som riktiga känslor som egentligen inte finns. Samma är det om du kollar på en person, som du har något minne med, kan du börja tänka på en låt och får känslor för låten, men inte personen. Men så är det med de mesta, man tänker för mycket och ibland känner man det man vill..och ibland kan man inte känna nått bara just för att man vill de. Nu menar jag inte att man inte kan ha känslor för personerna, för de är ju klart. Ja menar de va ju därifrån känslorna kom ifrån början;)

Sånt här satt jag och tänkte på när jag vaknade, allt för tidigt för att va en lördag, och inte har något bättre för mig^^ Tänkte faktiskt dra ut och springa nu när jag ändå är hemma i skogen:P Får se hur långt det blir..
Ha en bra dag :) / Josefin


Började segt, men slutade lätt som en plätt..

Försov mig en gnutta imorse så idag va skolan seg, även om vi bara hade fyra lektioner! Måste tillägga att skolmaten verkligen inte är bra och verkar inte som den förbättras.. Men hoppas på de!
Fotbollen på Vik avslutades med 300 situps, vilket låter rätt mkt. Men känns tyvärr inte nu..så 300 till blir de imorn!;)
Har fysiologi prov på muskler och nervsystem till veckan och dom kunde lika gärna skrivit boken vi ska läsa på grekiska..för inte mkt man förstår! Men blir att plugga sönder i helgen när ja åker hem till Töcksfors..har de som ambition iaf!
Trevligt att man blev bjuden på mat idag, blev plättar:) imponerad av att oskar har ett plättjärn, nått ja saknar:p Nu får ja se om de kanske blir en film eller om ja ska orka fortsätta läsa lite. Med tanke på att ja bara läst tre sidor så vore de nog smart att fortsätta..

Känns som man gärna blir missförstådd.. ta de inte så allvarligt:)


Helgen

En mârtens helg kan ju inte bli så mkt bättre! Hade väntat mig en lite halv deppig helg med regn och annat jobbigt. Men de blev mycket bättre än förväntan! Rolig fest hos Marie på fredan som sluta med att man blev "utelåst":P Sen klassfest på lördan som blev oväntad och kul:) Full och bakis: de blev man...Men va de värt de? Joo, ja måste säga att de va väldigt värt. Måste tillägga att Stockholm Boogie är en film som man måste se om man missat den.såg den för fjärde gången idag och den håller fortfarande måttet. Eftersom ja inte haft speciellt mkt sömn dom senaste dagarna blir de att krypa ner under varma duntäcket redan 20´30. Fotboll imorn, ska bli kul! :) Natti natti!


Mârten, tummen upp eller ner?

Heej:) Idag va skolan bara allmänt kul, vette fan va vi skratta åt ja och matilda, men skratta gjorde vi typ hela dan:P haha! Efter skolan så blev de SOLIF, blev en match som man nog oxå kunde skratta åt..gick verkligen inte bra! Men men, skyndade hem efter för att förlänga "träningen" med en springtur. Blev till dottevik en sväng:) Sen när ja kom hem städa ja och dansa runt lite i lägenheten;) 

Städa gjorde ja inför mârten, blir en liten klassfest hos mig på lörda! Hoppas den blir lyckad, ska bli kul att festa med klassen:) Hur mârten blir iår vet ja inte, är ändå rätt taggad att gå ut nu! Va ju faktiskt ett tag sen..Hoppas de blir en kul kväll:) Nu ska ja fortsätta kolla på Idol. Hej då:)


RSS 2.0