Gött:)

Började jobba 07:00 imorse! Så har redan slutat:) Fick jobba på hemleveransen idag, de va gött mä lite omväxling! Inte så kul at sitta i kassan jämt hela tin;) tss. Ska strax dra ut i solen så fort maten är färdig, är hur härligt som helst ute nu:) Senare blir det att grilla fisk hemma hos klas päron, sen träna och om jag hinner ska jag lägga upp bilder från midsommar:) Kan ju va lite kul att ha de gjort!

Puss å hej! :)

Före och efter bilder:)



haha, här står jag utanför salongen typ fem i åtta på möran x) Men då ser ni ju hur håret såg ut precis innan:)

 

En riktigt hemsk bild bara för att visa min enorma utväxt;)

 

Resultatet :) De är kortare i nacken, så är som en page:)

 

Sen äre rakat på sidan som jag kan ta fram om jag vill! :)

MakeOver;)

För några veckor sen så öppnades salongen FreeStyle i Arvika! Jag och några tjejer ur laget gick dit för att gratulera Linda som då blivit egen företagare:) Dom hade ett lotteri där man fick skriva upp sig på en lista för att få chansen att vinna en makeover, gör om mig..kalla de va du vill! Men en gratis klipp, färg, smink och styling hos en av frisörerna där!! Jag skrev upp mig på listan och lyckades vinna!:D Har varit nervös och spänd inför "gör om mig" dagen länge och idag var det dags!
Klockan 08:00 imorse var den inbokade tiden hos Linda. Var extremt nervös innan, en förändring var jag öppen för..men hade alla värsta tänkbara frisyrer i huvudet med tanken på att Linda faktiskt skulle få göra vad hon ville! Men tänkte över de noga och kom fram till att jag litar på Linda!:) 

Blev lugn så fort Linda började berätta vad hon skulle göra, de passa mig så himla bra de hon sa. De blev alltså ingen kort, svartfärgad stubb som någon hade föreslagit;) haha.

Nu är de klart och är glad som en sooolstråle;) haha puss å hej <3

Fotboll å trevlans sällskap:)

Igår spelade KFK match hemma mot Villastaden. Jag fick starta som vänster back och spelade de hela matchen! Lite ovant i försvaret men måste ju ha gjort något rätt, kändes rätt bra:) Matchen slutade med VINST 5-2!! Gött, nu avancerade vi uppåt i tabellen igen;)
Senare på kvällen drog jag och Klas till Jens där han, Elin och Björn var:) Trevlig kväll med lite ölspel och prat, inte fel sådär en lördagskväll ;) Träffade brorsan Nicklas oxå som var i Arvika på lite cruising mä några tjommar hemifrån!

Idag har det varit en rätt seg dag, men de är sådana dagar som söndagar ska vara! :) Jag och klasse gick till sågudden iaf och hälsade på Vida, min morfars fruga! Hon stekte våfflor till oss så vi fick i oss lite frukost;) Sen drog Klas t Edane för å köra cross med Johan och själv så tog jag de lite lugnt! Rebecca hade satt i nytt steg i hennes bil så vi var ju tvungen å ut och ragga lite;) Tog några varv och nu äre VM som gäller! Imöra blir det hem till Töcksfors för å umgås lite mä päronen:) Puss å Kram.. 

Music that counts

Kurt Nielsen- Never Easy
Richard Marx- Right here Waiting
Nazareth- Dream On
Savage Garden- To The Moon and Back
Timbaland, One Republic- Apologize
Phil Collins- In The Air Tonight
Nazareth- Love Hurts
Helene Sjöholm- Du Måste Finnas
Chris Brown- With You
Chris Brown- Forever
Beyonce- Broken-Hearted Girl






You're everything I thought you never were
And nothing like I thought you could have been
But still you live inside of me
So tell me how is that 

You're the only one I wish I could forget
The only one I love to not forgive
And thought you break my heart
You're the only one 

And though there are times when I hate you
Cause I can't erase the times that you hurt me
And put tears on my face
And even now while I hate you its pains me to say
I know I'll be there at the end of the day 

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you babe
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
And I don't want to play the broken-hearted girl no no
No broken-hearted girl
I'm no broken-hearted girl 

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one 

And yes there are times when I hate you
But I don't complain
Cause I've been afraid that you would walk away
Oh but now I don't hate you I'm happy to say
That I will be there at the end of the day 

I don't wanna be without you babe
I don't want a broken heart
Don't wanna take a breath without you baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl 

Now I'm at a place I thought I'd never be, ooh
I'm living in a world that's all about you and me, mmm yeah
Ain't gotta be afraid, my broken heart is free
To spread my wings and fly away, away with you,
Yeah yeah yeah, oh ohh... 

I don't wanna be without my baby
I don't want a broken heart
Don't wanna to take a breath without my baby
I don't want to play that part
I know that I love you but let me just say
I don't wanna love you in no kinda way, no no
I don't want a broken heart
I don't want to play the broken-hearted girl
No, no, no broken-hearted girl
Broken-hearted girl, no, no
No broken-hearted girl
No broken-hearted girl
Riktigt bra text / Josefin






...

Har bokstavligen ont i hjärtat, eller lite mer till höger? Har haft så hela dagen:S Hoppas de släpper snart för går fan inte att sova när de är såhär:/ Gör ont..kanske lite frisk luft hjälper. Får berätta mer om dagen imorn eller nått, nu får jag inte ur mig ett vettigt ord ändå. Gonatt folkens, ha en bra natt<3

Vilken dröm:O

Hade verkligen svårt att somna igår kväll, så satt uppe typ hela natten. Istället när jag gick och la mig imorse och äntligen somnade hade jag världens dröm. Jag kommer inte riktigt ihåg vilka som var med i den, men det var så verkligt. Jag och en gubbe var inne i ett garage och utanför garaget är det krig. Vi var tvunga att koppla ihop två kablar i en apparat för att jordens befolkning skulle överleva. Jag fick ansvaret för att sätta i dom där kablarna och när det väl var dags för mig att göra de så hittar jag dom inte!! Utanför är världens smäll på väg att inträffa och världen är påväg att gå under, tack vare mig. Kanske inte låter så hemskt, men vilken känsla:S Vilket ansvar!! Skulle ha en drömtydare hos mig nu:P

Nog om de. Jag är extremt trött och har varit de i fleera dagar nu:/ Vet inte vad jag kan göra för att bli piggare heller!? Jobbigt nu, men blir nog bättre. Ska göra de enda rätta nu så får vi se vad som händer! Låter logiskt att man alltid ska göra de som är rätt, men det är oftast de som är svårast! / Josefin

Match mot Kil och Provjobbning!

Hej! Igår blev det ett tufft möte mot Kil för Kronan. Vi var nog lite för lojja och Kil verkade ha mer vilja tyvärr:/ Så de blev en förlust. För att nämna något positivt så blev det en hel del speltid för min del, vilket inte har hänt i a-laget denna säsongen, år hoppas att de inte hade något med förslusten att göra. Skämt åsido var det kul att få chansen och spela iaf!

Första dagen på jobbet är gjord, den var hela tre timmar lång;) Blev lite genomgång av morgonrutinerna med Frida, sen fick vi sitta i kassan.  Spännande va;) På torsdag ska ja dit igen, då får de bli ett kvällspass så man lär sig de rutinerna oxå;)

Träning ikväll som vanligt, hoppas den blir lugnt för är inte lite stel i benen:S Men hellre de! Nu blir det att laga lite mat, see ya :) / Josefin


Trevlans:)

Har haft en toppen helg :) Först middag på bryggan och fest hos Ode på kvällen! Lyckat som bara den:) De var kul att se Nk hemma från Usa och hans vänner som blev med hit t Sverige;)
Jag och Klas åkte iväg på lördag eftermiddag på Studentkalas hemma i boshen! De var Andreas, grannen, som tagit studenten:) Det var kul att träffa familjen lite, speciellt brorsan nicklas och hans tjej Carro. Blev lite fiske, film och mys mä dom senare den kvällen :) På söndagen blev det i princip fiske och åka båt hela dagen, blev inget napp men va trevligt ändå. Hemma i Arvika igen blev det storhandling för mig och Klas, spännande å se hur de kommer funka;) Lagade nån special a la Klas rätt t middag och kollade på Tyskland-Australien! KUL match att se:) Älskar min Klas och har verkligen haft en suverän helg:)

Nu blir det att ta cykeln till Farmor i Västra Sund :) Får se vad hon pysslar med! Sen ikväll blir det borta match mot Kil! Känns nästan lite konstigt att inte behöva tänka på skolan något mer, men ja klagar inte:D / Josefin


 


Bild 1 Sebastian, Alex och Rebecca :)
Bild 2 Rebecca, Jocke och Matilda :) Båda bilderna är från kvällen hos Ode!

Nuuu äre skolavslutning:D


Mkt har hänt, både bra och dåligt

De var ett tag sen jag skrev något här på bloggen and there's a reason.. Det har hänt en hel del på kort tid, både positiva och negativa saker, men tur är väl ändå det. Om det inte kom nedgångar så skulle det inte kännas så bra när det går uppåt igen!
Skolan är slut nu, iaf för ett litet tag. För vissa är den slut föralltid och de hade ju inte varit så fel de heller! Men ett sista år ihop med klassen ska nog inte bli så dumt :) Vi ska ha en liten avslutningsmiddag på bryggan idag för att "fira" att det är sommarlov osv..en kul grej för man kommer kanske inte att se alla under sommarlovet, iaf inte på samma gång.

Jag blev förkyld i måndas och är fortfarande dålig:/ Men gick hem nu direkt efter frukosten i klassrummet med klassen..sitter hemma hos Klas och pimplar Te i hopp om att de ska hjälpa mot min hals. Det är så typiskt att man ska bli sjuk nu när det är skolavslutning och allt.
Hoppas att middagen på bryggan piggar upp så man orkar gå ut ikväll!!

Ha ett bra sommarlov nu allihopa och grattis alla studenter =) / Josefin

Ont i fossingen..

Sprang ju klassikern i måndas, vilket va rätt kul men de satte sina små spår. Fick lite vattenblåsor som sedan sprack och blev lite infekterade typ:S Ett skavsår låter som så lite men kan ställa till med så mkt! Så nu blir det ingen match ikväll eller imorn antagligen:/ GREAT.
Hade velat åka med och kolla på matchen men får väl inte bli så denna gången..Så jävla typiskt att man ska få skavsår jämt när man byter skor.

Men men..för att vända på allt och bli lite positiv så har jag äntligen fått mitt slutbetyg i tyskan!! Jag fick mitt efterlängtade VG :) Som lite plåster på såren!

Leka med Marie får bli av innan skolavslutningen, de va alldeles för längesen! =)


haha

/ Josefin.



Helg v. 21 ;)

Lördagen startade bra med en vinst mot högboda med Dfk. Lyckades t o m sparka in ett litet volleymål:) Inte fyskam..efter matchen åkte jag och Klas hem till fågelvik! Där var det lugnt och skönt, för de va inte en tjomme hemma :) Vi lagade mat, tog in hästarna som jag tror att Klas tycker är roligare än jag själv! Sen fiskade vi, de blev en aborre på klas första kast! Men de blev tyvärr den enda! Senare blev mys med film och godis..precis vad jag behövde!
På söndagen gick vi upp tidigt(07'00!) gav hästarna mat och tog ut dem. Ungefär vid middan drog vi ut och fiskade, blev tyvärr inget napp denna gången men va skönt att åka bort lite. Tog fyrhjulingen upp i skogen för att åka till jaktstugan, men kom tyvärr inte så långt x) Lite vattenhinder och annat.. Hemma igen blev de lite fotboll och elitlopp, sen fick de bli mot Arvika igen!

En helg utan utgång, läxor, prov eller jobb kändes skönt. / Josefin :)

Härligt med en helt ledig dag!

Den spenderas på stan, då jag bokade in min efterlängtade massage som jag fick i julklapp av älskling :) Sen på Shell där jag lagade min cykel(pumpade i luft i däcken). Och sist men inte mist på ingestrand mä Alexandra och Rebecca! Gött att inte behöva tänka på något, utan bara vara ledig! Imorn är de tyvärr skola igen, men de är en smäll man får ta! Är ju snart sommarlov som tur är :) Att bli brun innan skolavslutningen kan jag ju för övrigt lägga ner..iaf med det här snigeltempot:P 
Tänkte skriva en liten update om helgen som varit, men först får de bli lite mat..köttbullar m pestogrönsaker, lite röda linser på de så blir de nog kanon :P / Josefin 

RSS 2.0