Sweet Sunday:)

Vaknar upp brevid världens bästa, tar en kopp kaffe och är glad över att slippa vara bakfull!:) Idag blir det att inte göra nått! Fixa pyttelite inför festivalen, de börjar ju snart bli dax =)

På tal om festivalen..vilka ska dit? Ska man ha tält? De är INTE LÄTT..när de är svårt.

Klässbolscupen!

Viksgården hette laget(vf de namnet?) och det innefattade: Mig, Lina O, Ida L, Solo, Abid, Handeren, Ola L, Ola E, John J och Henry. Riktigt bra lag, men man kanske kunde satt fler chanser som vi hade. Åkte ut i semin. En riktigt het dag! Nu är jag hemma igen och är helt solbränd i hårbotten och nacken:s Hoppas massa tacos och mys tar bort det, får prova med lite after sun ikväll annars;) Som sagt idag är det 9 månader för mig och klas! Tiden går verkligen fort när man har roligt...<3



5 dagar kvar!

Nuura:)

Nu tar jag tag i bloggandet igen. Bra dag idag=) Den har spenderats med Linda Ö, då jag har hjälpt henne och Oskar lite med flytten till Myre. Huset va jättefint! Vi har målat, skruvat, spikat, fotat och åte grillad korv på en släpkärra:) Jag är inte lite avundsjuk på Lindas Walk in Closet!! Ett helt rum fullt med fina garderober och hyllor. En sak är säker, huset kommer bli kanon när de blir färdigt:)



Imorgon firar jag och älskling 9 månader. Men först blir det cup i Klässbol;) Hoppas de är många där och kollar, har hört att de ska vara riktigt kul! Premiär för min del:)  



Nu äre film och mys som gäller, perfekt avslut på en bra dag:)

RSS 2.0