Onsdag 30 september

Imorn är det redan oktober! Sjukt vad fort det har gått. Har t o m snart lov, vilket är rätt efterlängtat, men ändå:) Hörde på nyheterna och vädret att det snöade uppe i Sverige och ska snart bli minusgrader runt om i landet:P Längtar faktiskt lite efter en riktig vinter! Vilket inte är så troligt att vi nånsin kommer få de.. Men drömma går:) Vill ha massa massa vit snö.. Vill åka skridskor och pulka! De va bra längesen och är dags för de tkr ja;) Är leksugen helt enkelt! Väldigt sugen på att åka snowboard oxå(: Nu sitter jag i Lägenheten och fryser, blir att byta till duntäcke ikväll, ska bli gött mä lite värme!

För övrigt laddar ja lite inför SOLIF imorn, kom igen nu flecker så tar vi och vinner denna matchen!;) natti natti:)

 


C-Vitamin (y)

 

Är tredje veckan ja är inne på som små förkyld, har självklart gått upp och ner..men måste bli av med det snart! Så nu blir de intensiv kur av c-vitamin och "kan jang" (som smakar jäger):P haha kommer komma ihåg de idag och max tre dagar framöver, ungefär så längt är mitt tålamod:P Men påminn mig gärna;) Börjar nu på en gång! Står c-vitamin brustablett med apelsin och lime smak på förpackningen. Men nog vet ja hur en apelsin smakar och de är inte i närheten..men de hjälper ju så!:)

 

Hejsan:)

Blev ingen "tjejkväll" för min del på stan idag..har haft fullt upp sen skolan slutade. Först tränade ja en sväng på badhuset, blev inte länge för kände mig sliten och hade bråttom hem.. Har tyska prov imorn som de inte har blivit mkt pluggande inför:s struntade i den igår för att plugga på fysiologin som ja trodde va super viktig!! Vilket vi inte ens blev förhörda på, tur va väl kanske de men då hade ja ju kunnat läst på tyskan igår kväll:P Aja, nu har ju idol börjat så lär väl inte bli så mkt läsande på detta himla provet iaf!

Roligast idag va ja och matilda, från egypten, på våran håltimme;) Heej då!


Dagens:)

* Specialidrott på Vik, va slitsamt men kul:)
* Skola med få lektioner, inte så många fel:P
* Solif match som vi tog hem! Vårat Turtles äro obesegrade;)
* Tränade lite på badhuset, vistades för första gången vid bänkpress avdelningen:p haha
* Idol, kalle va klart bäst:)
* Nu sitter jag och försöker desperat kunna musklerna till fysiologin samtidigt som ja försöker börja med tyskan. Dålig planering på slutet av dagen men annars en helt okej dag(:


Plugg...

Saknar verkligen motivation..tänker bara på annat. Blir distraherad av att tänka på senaste veckan. Allt gick så fort och nu sitter man här utan de man hade..Nej nu blir de One Three Hill istället.

Man gör sina val själv, och ingen annan kan välja åt en. Men vad andra kan göra är att välja att påverka ditt beslut.

Hejsvejs


Gött med lång helg!

Känns som man haft ett litet mini lov! Åkte ju till Sthlm på onsda kväll, tog ledigt på torsda, va lediga på freda! Så stannade i Sthlm tills freda kväll. Sen så va ju hela helgen kvar;) Kände att lite ledighet behövdes! Börjar faktiskt bli av med den eviga förkylningen:P Idag äre sönda och slappar dag..men blir att träna, städa och handla lite ist^^ Matilda kanske kommer en sväng sen oxå:)

Såg en as bra film igår, Taken med Liam Nelson i huvudrollen. Handlade om en ex CIA-agent och hans dotter som reser med en annan tjej till Paris. Tjejerna blir kidnappade och där börjar filmen..sevärd!
hej så länge:)

26 september




Så varmt som de va idag har de inte vart på hela sommaren:P Nej men har vart fint väder iaf:) Vakna rätt tidigt
med ont i halsen, gick till konsum och handla. Där va de jag och en majoritet av pensionärer..fick iaf lite frukost handlat - alla saker ja glömde som ja skulle köpt:P Som vanligt alltså! Att shoppa på nätet och få de hemkört kanske inte är en sån dum idé trots allt x)

Gick till dottevik för att få frisk luft och piggna på mig lite. Hälsade på min käre moster som hade mkt kul att berätta som vanligt!

På kvällen blev de mat hos Dennis & Sara. Hyrde film och ja färgade håret på Sara. Blev bra:)

Om man visste va man ville så skulle man inte behöva fundera på nått. Och att inte fundera på nått skulle leda till att man inte tänker alls?

haha. Go natt <3

Vääl hemma!



Glad för att va hemma och är faktiskt nöjd med de ja shoppat! Är trött så orkar inte packa upp eller visa nått.. Men köpte t ex tröjan som man ser lite på bilden. Sthlm va väldigt kul och tror ja behövde de! Har alltid lika kul med knasarna ja följde med dit:P Nu ska de bli gött att sova, fortfarande lite ont i halsen.

Lite kul va att under dom tre dagarna man varit borta från arvika nu har de lyckats å startas en skvallerblogg, man har hamnat på den och den har tagits bort xP haha såå mkt händer de här i Arvika! Måste tillägga att bloggen va en rätt kul grej men seriöst..vi bor inte på "upper east side", så finns inte direkt nått "kul" man kan skriva om där som inte redan alla vet..eftersom de redan pratas så mkt skit tydligen..haha alltså behöver man ingen version av "gossip girl:P) blev lite flumigt men aja.. som sagt! Nu blir de sängen..natti natti:)


Stockholm:)

Heej:) Nu är vi i Stockholm och roar oss! Vi har fått låna Rosannas pappas lägenhet, really nice:) Gårdagen blev bara massa shopping och träffade Jennie:)! Sen va vi helt slut så gjorde pizza och myste:) Idag blir de ännu mer shopping och sen resa hem! Skriver mer när ja är hemma! Hej svejs från alla:) / Josefin, Rosanna, Matilda och Anna:)





Stockholm:)

Liite friskare och liite piggare. Så den bokade biljetten blir använd trots allt! De blir shopping och annat kul med tjejerna i Sthlm. Ja kommer ihåg första gången jag åkte till Sthlm, vilket va när ja gick i fyran tror ja. Jag kommer ihåg att ja längtade efter att se huvudstaden osv! Och så ville ja gå på massa museer och grejer, vilket bara va jobbigt:P hehe. Nått ja köpte när ja va där första gången var två skivor på Åhlens. En singel med Britney Speras- Everytime..och en med Dragonsta din Tej x)




Ska bo hos Rosannas Pappa och hälsa på Jennie & Nicklas:)



I don´t think you understand<3


Sjuuk men..



Är sjuk men börjar äntligen bli bättre! Har mest haft halsont men de börjar gå över nu efter alla varma drycker osv som ja har kurerat mig med:P Vill och ska till Sthlm, tror ja behöver de..

Finns inget bättre än att lyssna på Smokie när läget är som de är..

these words..



We'll do it all
Everything
On our own

We don't need
Anything
Or anyone

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?

I don't quite know
How to say
How I feel

Those three words
Are said too much
They're not enough

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden
That's bursting into life

Let's waste time
Chasing cars
Around our heads

I need your grace
To remind me
To find my own

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?

Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden
That's bursting into life

All that I am
All that I ever was
Is here in your perfect eyes
They're all I can see

I don't know where
Confused about how as well
Just know that these things
Will never change for us at all

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world?


Helgen:)

Helgen började bra med bio med brudsen:) <3 Sen blev de match och vinst mot qubik! Gött:D:D Sen åkte vi hem till Töcksfors och de blev Marten på kvällen. Kul men blev lite mkt dricka kanske x) Vaknade med halsont på sönda:/ Men åkte ändå med Pappa till Karlstad med hästen..de blev en läng resa med tanke på att ja va sjuk:( Väl hemma i Arvika blev de film och sova direkt typ..pratade lite med Simon innan oxå.

Puss


Flickan som lekte...

Just kommit hem från bion, flickan som lekte med elden va sjukt bra! Blev riktigt rädd i vissa scener och berömmer skådespeleriet..blev dock lite förvånad över Paulo Robertos aktörspel:P Filmen borde ses..och nu väntar ja på att en tredje film ska komma ut, för de blir en tredje va?

Natti natti, nu blir de att se idol på datorn och sova så man är utvilad till morgondagens match! Kronan vs. Qubik på Edevi..


18/9

Jag vill, jag vill, jag vill..mkt jag hoppas på nu!


Slinga håret snart, får se vad resultatet blir..


Yesterday 16/9

Hej! Kan börja med att säga att orientering gick bättre än väntat igår:P Fick inte så bra tid men hittade alla kontroller iaf, blev inte som i drömmen där ja bara yra runt runt och aldrig hitta ur skogen.
Simmade lite när ja kom hem, va gött men bäst va bastun:P
På kvällen blev de Tacos och Idol med Mys;) Trevligt va de:) Sen gick My hem och ja somna rätt tidigt, ändå försov ja mig imorse^^

Nu blir de att kolla SOLIF, hejar på killarna med namnet ja inte kan stava till?;)


Orientering

Hemma från Simon och gör mig iordning för orienteringen..är grymt nervös inför den efter nattens drömmar! Det är ett under om ja klarar denna dagen alltså..

God morgon:)

Nyss vaknat och sitter med frukosten klarc i soffan:P Klockan är 06:57 och ska snart packa idrottskläder til idrotten. Idag ska vi tränings orientera, får se hur de går:P Ikväll ska ja träna och va med Simon <3 Blir kul:) Nu får jag ta och ta på mig kläder så jag kommer till skolan i tid:P tss. Rätt sleten sen igår så hade helst lagt mig några timmar till, men men;)

Frukosten:


Kul dag:)

Idag har de varit en riktig träningsdag! Började med fotboll på vik, den kunde ha gått bättre för min del.. Sen skola till tjugo över tre och sen SOLIF:) Vi ställer upp med ett lag med alla tjejer i idrottsklassen, Turtles va namnet;) Första matchen spelade vi idag mot m,m,m sale. Började bra med vinst, bra jobbat tjejer:) Sen åkte jag och Malin hem till henne och orienterade, eller plockade in kontroller åt hennes pappa. Spikade varje kontroll, så ser lovande ut till orienteringsdagen=) Kul dag med Malin:) Nu blir de plugga lite på Fysiologin, sen sova! :)

...

Tusen saker att göra, hundra grejer jag vill göra och tio saker blir gjorda.. Planerar så extremt dåligt, blir arg på mig själv!!

Träning snart:)

Jaá nu sitter ja äntligen ner i några minuter!:) Fullt upp sen ja kom hem från skolan..Ska på träning ikväll, hoppas de går bra. Har inte tränat speciellt mkt på de två senaste veckorna:/ Har varit förkyld och så..Förhoppningsvis blir de en kul träning med mkt spel så man får spela lite. Längtat efter de. Nu blir de att tvätta klart, byta om och sen dra på träning:) Kanske ska ses mä Simon sen om ja har tur;)<3 Haaaré;)



Sjukt bra film:D Cameron Diaz i "What Happens In Vegas"

Uuuuuh..vilken klassiker!

De va nått av de jobbigaste ja har gjort på länge!;) Började lugnt och stadigt till Sulvik, blev ett kort stopp med att pumpa däck..Sen vidare i Åmotsfors va de mjölk, ramlösa och poweraid stopp, gissa vem som stod för vad:P haha. Den kära Ramlösan körde av vägen och ner i diket, må den leva i frid..
Aja för att göra resan kort så sprängdes Olas bakdäck..ja och Oscar genomförde klassikern. Tror aldrig ja har klagat så mkt alltså x) haha usch å fy! Men bra jobbat! Vi fixa de allt tillslut;) Nu blir de sooova i min efterlängtade säng! Natti natti..

Män som hatar kvinnor..

Har äntligen sett män som hatar kvinnor nu! Va ju längesen den kom ut men..sett den? Mådde allt från riktigt dåligt till att ja skratta..Den va riktigt riktigt bra..Såg den mä Rosanna som tyckte samma! Så nu blir de att se "Flickan som lekte med elden" när den kommer ut! Jag undrar hur författaren Stieg Larsen tänker annars, han måste ha rätt sjuk fantasi för att skriva en sån bok som filmen är baserad på. Visserligen har jag inte läst boken utan bara sett filmen, men de som läst den säger att dom missat en del i filmen. Då kan man ju tänka sig hur boken är ! Aja nu är jä grymt trött, ska upp tidigt imorn och dra till vik för att spela fotboll:) hoppas de är rätt lugnt eftersom ja fortfarande är lite förkyld. Natti natti:)


050909

Idag blev ja firad av mina familj:) Fick paket och så på möran! Fick bl a en brödrost, parfym, mjukis och träningsbyxor mm;) Sen gick vi och åt på Thai Kök, riktigt gott men en rätt va sjuukt stark, köpte sån tre små rätter.. På kvällen blev de en lugn och mysig kräftskiva i Glava. Eftersom ja fortfarande är förkyld så blev att sitta under massa filtar och vinterjackan på;) De va riktigt kul att bara sitta och prata..inte göra nått speciellt liksom..Rebecka hade bakat paj och kladdekaka till efterrätt, super gott! Synd att Matilda låg hemma och va sjuk:/ Får bli en repris snart så alla kan va mä:) // Josefin


En skolvecka till är över..och inga läxor:)




Inga läxor eller inlämningsuppgifter än! Supert:) Ska inte va allt för glad för lär ju komma snart, men kan va glad för de idag iaf:)

Heej:)

Fyllde 17 år i Onsdas! Inte litten längre xP haha. Har bara blivit firad av Simon än så länge..låg hemma och va sjuk så får bli kalas till helgen. Han kom iaf på möran mä blommor och paket:) Blev jätte glad! Fick bland annat halsbandet som ja har på bilden..
halsband

Min mobil har för övrigt gått i sönder, eller bilderna man tar med kameran blir suddiga( som på bilden) :S
Idag trodde ja att ja och Simon skulle va, men fel kan man ha;) tss får bli att ta de lugnt och städa ist, är fortfarande förkyld så blir ingen träning idag eller match imorn:( hej svejs!


RSS 2.0