28 december :)

Hade Cup igår i Kil, gick inte så bra om man kollar resultaten men tyckte ändå vi hade bra spel;) Va en extremt lång dag med tanke på att vi åkte 06'30 och kom hem typ 19-20 nån gång. Va bilkö pga olycka vid Vinterstaden, eller va dom kalla de, så kom hem lite senare.
Va gruvligt trött imorse men kom att upp rätt tidigt ändå! Gick på stan lite mä Klas, sen åkte vi hem t hans  föräldrar för å säga hejdå till hans syster m familj. Tog en bild på Klas och hans systerson Casper:) Sen åkte Klas t Göteborg mä sitt jobb för å kolla färjestad-frölunda. Så jag gick på stan och klippte mig. Va gött å få bort de slitna :) Lägger in en bild, tror inte man ser så mkt skillnad men:P
Imorn blir de Norge och sen Charlottenberg! Hoppas på att få mkt köpt :) Nu blir de att ladda för lite Hockey och sen pulka ikväll;)!

Julafton:)


Vet att de var jätte längesen jag skrev ner något på min blogg. De har varit stressigt och har helt enkelt inte haft lust. Har som sagt vart en del att göra inför julen. Har därav fått hudutslag i ansiktet..känns inte alls roligt. Man gör så mkt för att det ska bli så bra som möjligt och tacken är att man ser ut som Will Smith när han fått en smäll i Hitch.. Men har fått medicin och börjar se normal ut igen, så får va gla för de! Det blev en LYCKAD Julafton!:) Har fått allt möjligt kul men mest pengar. Så nu blir de att dra iväg och inhandla ny snowboard och bindningar till den:D 
Imorn blir det upp tidigt, ska springa med Pappa. Känner att de behövs efter allt julgodis och all julmat, för fan va vi har gottat oss x) Morfar, Vida och mer av släkten på morsans sida kommer hem hit till Töcksfors på möran och firar lite mer Jul. Sen åker jag med dom till Arvika för PARTY:D Va ett tag sen nu och är rejält efterlängtat! Ska förfesta/göra mig iordning med Lisa "Lusen" Risberg.. Va ett tag sen, så ska bli såå kul:)
Nu är jag helt slut så blir snart "tom i bollen" (en av pappas favoriter) och sen sova! Imorn kanske jag får träffa Klas en sväng oxå, saknar han till tusen..
Natti natti och hoppas ni haft en mysig julafton:)  


Pulka:D

De känns som när man va liten..Vill bara dra på sig overallen och stövlarna och hoppa ut i snön! Är verkligen leksugen, haha vet inte va de är med mig:) Ska bli kul att åka hem nu under jul, hoppas på meterdjup snö!! Får göra premiär på snöskotern för iår då kanske :) 
Är den 17:de december idag, snart julafton! Och har fortfarande inte fixat julklappar! Men tror jag och Klas ska dra t Karlstad på lörda:) Hoppas på att jag hittar allt jag ska ha då! Har handlat in en julklapp och den va nog den viktigaste så glad över att de är gjort iaf :)

Idag ska jag va med Ida, får se vad vi hittar på för kul. Men nu ska jag gå ut och gå i de fina vädret;) Träning ikväll så kanske inte så smart att springa..får så ont i benhinnorna tyvärr..
// Josefin :)


Happy:)

Haft en kanon helg! Massa mys och åkt första åken i trysil mä roligt folk;) Har blivit lite dåligt med träning men känns i benen efter igår kan jag lova! Så får se hur träning går sen x) Ska packa fotbollsgrejer nu..och får se va de blir efter den ikväll :)

Less på å ligga hemma!

Yes, så äre;) Så nu drar ja hem t brorsan och hans tjej. Så man blir lite ompysslad:) Dom har fått en kattunge oxå, och finns ju inget sötare! Så då blir ja säkert friskare^^ tss. Blir att övernatta där, eftersom dom har flyttat ut i skogen utan nån kollektivtrafik förbindelse..alls! haha. Så får ta bussen in till stan t möran från glava om ja är såpass frisk så ja ska dra t skolan :)
Tråkigt att sova själv inatt oxå:/ men men..får överleva de med^^ Nu drar jag. Finns på mobilen om de är nått :) Marie om du läser så kan du väl ringa mig ikväll :) / Pusshejs

Ja'a ni..

Underbart att vara sjuk! Eller inte..men förhoppningsvis är jag utvilad nu och slipper att bli sjuk på läänge:) Mkt kul som händer i helgen, de vill man ju inte missa! De är mkt kul som händer hela vägen fram till jul faktiskt! Men mycket, mycket som måste göras! Jag har inte köpt en enda julklapp än..vilket börjar bli lite jobbigt! Vet lite vad jag ska köpa nu iaf. Är svårast att köpa till mina brorsor och pappa faktiskt..känns som de alltid blir samma sak x) Typ en parfym, kalsonger, nått till bilen osv:P Men men, är ju i princip de dom blir glada för^^
Hade världens huvudvärk hela dagen igår, men blev bättre när man blev lite ompysslad<3 Har tyvärr lika tråkigt och ont i huvudet nu..men går väl över lite när jag orkar göra mig lite mat.

Bilden är från skolavslutningen iår^^

Sjuk..

Har känt mig halvkrasslig under veckan och nu fick ja ont i halsen. Så ingen fotboll idag:/ Hade sett fram emot den!! De enda roliga kvar i skolan denna veckan typ..bara massa prov och inlämningar annars som ska göras:S Men nu sitter ja iaf och dricker varmt! (Något jag hatar, så rätt bra för å va mig) så förhopningsvis ger det resultat så ja kan gå till skolan imorn! Har prov och två inlämningar då, skönt å få de gjort. För nästa vecka äre väl något nytt att göra:P Nu tar min huvudvärk kål på mig, så lägger mig och sover lite och hoppas att jag mår bättre när jag vaknar. Lovar att va mer positiv då oxå / <3

Never easy

Some things just happens. You are out of control sometimes. They say..
Some people do what they want, just because they can..that's their own business. They say..
Without caring. Without sympathy.
It seems to be the easiest way..

Julkänsla:)

Har haft en otroligt mysig helg hemma i Töckan! Trots att jag missade Brönske, trots att jag missade de flesta fotbollsmatcher ja hade velat sett på tv i helgen(för att ja jobba) så har den varit näst intill perfekt.. Den hade varit perfekt om de hade varit snö hemma, men de kanske de är nästa gång ja kommer hem(:

Idag äre den 1:a december och man börjar fatta att det snart är jul! Hoppas de kommer snö snart så man kan va ute och leka ;) Längtar tills jag köpt en ny bräda också så man kan dra iväg nånstans i vinter! Ska inte bli lite kul:)


<3 :)

RSS 2.0